Paljon on tapahtunut kun viimeeksi uutisia täällä päivittelin! Perhe on kasvanut toisella tytöllä ja aika kuluu kuin siivillä :) Koirien kanssa on kuitenkin käyty näyttelyissä harrastuksen vuoksi, muutamissa kokeissa ja metsästyskausikin on taas alkanut.

Urhon kanssa näyttelyissä on tullut ihan kivaakin tulosta, kesällä 2011 kävimme Tallinnassa voittaja näyttelyssä, sieltä mukaan saatiin Eejv-11 titteli. Lisäksi taipparit suoritettiin. Nyt loppukesästä saatiinkin pojalle viimeinen serti ja FI MVA, nyt onkin hyvä pitää hieman taukoa :) Nome kokeissa Urho starttasi kolmesti saaden yhdestä kokeesta alo3- tuloksen, jo tuolloin oli kuitenkin nähtävissä jotain mörkövaihetta ja kokeet ovat tauolla ensi vuoteen, antaa pojan pään kasvaa!

Onni ja Toivo ovat viettäneet lähinnä tavallista lapsiperheen elämää, toki treeniä, metsästystä ja muuta flattimaista aktiviteettia ollaan puuhailtu! Onni on käynyt muutamissa näyttelyissä saaden viimeisestä pu2 ja vara cacibin.

Nyt kun nämä sivuasiat ovat taas ajantasalla yritän päivittää poikien kuulumisia ahkerammin!


/ A lot has happened since my last update, our family has grown with a second little girl and time really flies here at home!
Urho has had pretty good success in the showring, in june 2011 he won Estonian junior winner title and now this summer he got his last CC and became Finnish champion. He got also qualification in the field 2011. In hunting tests he has started three times and got third prize beginners class, he needs time to grow and will be starting again next year. Onni has been in a few shows of which last he got 2nd best dog with res-CACIB.
With the boys we have been doing all the normal stuff, training and hunting and playing with children :D

Now when our homepages are renewed I´ll try to update news more often!